Και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές καθώς υπέβαλε την παραίτησή του μετά την συντριπτική ήττα της ομάδας του με σκορ 6-0 από τον Ολυμπιακό.

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα για τον Μπάμπη Τεννέ μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 6-0 από τον Ολυμπιακό και έτσι ο 67χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Έτσι, στην Λαμία βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη, με το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό από την ΑΕΛ, να είναι αυτό που ακούγεται πιο έντονα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπάμπη Τεννέ:

“Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σήμερα αποχώρησα από τον πάγκο πριν τη λήξη του αγώνα, τα διαψεύδω κατηγορηματικά, καθώς μετά το σφύριγμα του διαιτητή αποχώρησα μαζί με όλη την ομάδα για τα αποδυτήρια και όχι πιο πριν.“