Ο Γιάκομπ Λάρσον άφησε «ανοικτό» το μέλλον του στον Παναιτωλικό, όπου δεν έκρυψε πως τα «καναρίνια» είναι αυτό που ήθελε.

Για το μέλλον του στην Ελλάδα μίλησε ο Γιάκομπ Λάρσον στην ιστοσελίδα της χώρας του «Fotbollkanalen», όπου και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ο Σουηδός στόπερ αγωνίζεται στον Παναιτωλικό με τη μορφή του δανεισμού από τη Τζουγκάρντεν, ενώ τα «καναρίνια» από την πλευρά τους διατηρούν ενόψει του καλοκαιριού οψιόν μόνιμης αγοράς του, την οποία πάντως στην πατρίδα του θεωρούν πως δύσκολα θα ενεργοποιηθεί. Ωστόσο ο 29χρονος στόπερ έδειξε «σφίγγα» και παράλληλα στάθηκε στο πόσο καλά περνά στο Αγρίνιο. «Ανυπομονώ για το τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Είναι νωρίς ακόμη να πούμε κάτι, Περνά υπέροχα στην Ελλάδα και είναι αυτό που αναζητούσα. Προσαρμόστηκα γρήγορα και μου έκανε καλό να δω μία άλλη κουλτούρα τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν ποδοσφαιριστής. Ανοιξαν οι ορίζοντές μου», σχολίασε μεταξύ άλλων. Και συνέχισε. «Πάνω από όλα θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν. Θεωρώ πως είμαι περισσότερο θετικός ώστε να συνεχίσω στο εξωτερικό από ότι θεωρούσα στην αρχή, αλλά είναι δύσκολο να υποθέσω τι θα συμβεί. Δεν είναι στα χέρια μου. Εχω συμβόλαιο με την Τζουγκάρντεν».

Στο ίδιο μέσο μίλησε και ο Μπόσε Αντερσον, τεχνικός διευθυντής της ομάδας που έχει συμβόλαιο ο παίκτης. «Τον παραχωρήσαμε δανεικό για 18 μήνες, κάτι ασυνήθιστο αλλά ήθελα να δοκιμάσει σε ένα νέο περιβάλλον. Υπάρχει οψιόν. Είτε θα την χρησιμοποιήσει (σ.σ. ο Παναιτωλικός), είτε θα επιστρέψει στην Τζουγκάρντεν είτε θα πάει κάπου αλλού. Δεν έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση από τον Παναιτωλικό και είναι νωρίς. Ξέρουμε ότι ο Γιάκομπ περνά καλά στην Ελλάδα, αλλά και εκείνος γνωρίζει ότι ανήκει σε εμάς. Είναι 30 Μαρτίου, πολύ νωρίς και είναι αδύνατο να πω από τώρα τι θα συμβεί».