Ο Λουκ Στιλ αποφάσισε στα… τελευταία του να αλλάξει θέση και μάλιστα να γίνει… επιθετικός, αποκαλύπτωντας πως μετράει εννιά γκολ σε έξι εμφανίσεις.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, στα 36 του χρόνια πήρε φανέλα επιθετικού στην ομάδα της γειτονιάς του και δεν σταματάει να… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στο τελευταίο επεισόδιο του «Under the Cosh», τόνισε ότι έχει σκοράρει 9 φορές σε έξι παιχνίδια.

Ο Στιλ αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος και γι΄ αυτό αποφάσισε να μείνει σε φόρμα αγωνιζόμενος στην τοπική ομάδα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχω παίξει στα τελευταία έξι παιχνίδια. Με πέτυχαν σε καλή διάθεση και μου πρότειναν: θέλεις να παίξεις μαζί μας στο τοπικό πρωτάθλημα; Εγώ δέχτηκα και το επόμενο που μου συνέβη είναι να με κάνουν ηλεκτρονική μεταγραφή! Ο προπονητής ήταν καλός μαζί μου, αλλά του είπα ότι δεν θέλω να παίξω τερματοφύλακας. Τότε μου έδωσε τη φανέλα με το 9, κάτι πολύ μεγάλο για μένα! Μου το ζήτησαν, το δέχτηκα και τώρα είμαι απόλυτα εξαρτημένος.

Παίζω στην επίθεση, πίσω από τον φουνταριστό. Στο πρώτο μου παιχνίδι νικήσαμε 4-1, δεν σκόραρα και αυτό μου προκάλεσε εθισμό! Στο επόμενο ματς, νικήσαμε ξανά 4-1 αλλά πέτυχα και εγώ γκολ! Από τότε σκόραρα σε κάθε ματς! Έχω 9 γκολ σε έξι παιχνίδια, είμαι πρώτος σκόρερ και η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία»