Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε πως ο ίδιος αλλά και οι παίκτες του αισθάνονται δικαίωση για το πως έχει κυλήσει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα, με την ομάδα του να κρατάει πλέον την υπόθεση τίτλος στα χέρια της.

Ο ΠΑΟΚ, επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 4-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, βρίσκεται πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, στάθηκε στο γεγονός πως κανείς δεν έδινε πιθανότητα στην ομάδα του να καταφέρει αυτό που έχει καταφέρει και πως όλοι στον ΠΑΟΚ αισθάνονται δικαιωμένοι.

“Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι από αυτά τα τρία έχει την ίδια πίεση, την ίδια ένταση και τον ίδιο σκληρό τρόπο.Είναι τρεις καλές ομάδες, τρία ποιοτικά γκρούπ, οπότε είναι συνηθισμένες να παίζουν για τις πρώτες θέσεις. Σήμερα ένιωθα την ανάγκη να τελειώσει το ματς νωρίτερα, όπως και με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, όταν προηγηθήκαμε”.

αρχίσω να ανακαλώ την ιστορία, έχω πει πολλές φορές, ξεκινήσαμε από το μείον και κανείς δεν μας έδινε πιθανότητα, οπότε υπάρχει δικαίωση. Βήμα – βήμα φτάσαμε σε αυτή τη θέση. Σήμερα εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, ενώ φτάσαμε στους οκτώ ευρωπαϊκής διοργάνωσης”.

Για το τι σκέφτεται ο ίδιος: “Να κρατήσουμε ισορροπία. Να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, να μείνουμε ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Περήφανοι για τη χρονιά που κάναμε, γνωρίζοντας ότι έχουμε κάτι πολύ σημαντικό με τον ΠΑΟΚ, μπορείτε να το αντιληφθείτε με ό,τι έγινε έξω, είναι πολύ σημαντικό”.