Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (2-1) από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στην Τούμπα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέκεται μετά το ματς στην αδυναμία των παικτών του να τελειώσουν το ματς με τις ευκαιρίες που είχαν μετά το 1-0. «Με βάση την εικόνα του ματς, δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα», ανέφερε.

Από εκεί και πέρα, σχολίασε την αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα, τη συμμετοχή του Γκορντεζιάνι και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά:

«Μπορούμε να πούμε δεν τελειώσαμε το ματς στο πρώτο μέρος με τις ευκαιρίες που είχαμε, στο δεύτερο χάθηκε ο έλεγχος αλλά δεν κερδήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρξαν καθαρές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κι εμείς καλές ευκαιρίες, δεν θεωρώ πως με βάση την εικόνα του ματς ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Δεν θέλω να σχολιάσω τη δημιουργία μας, είχαμε τρεις ευκαιρίες και ο αντίπαλος μία. Τον Μπίσεσβαρ τον ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα για να εκμεταλλευτούμε τους χώρους όταν θα μας πίεζε ο αντίπαλος.

Ο Γκορντεζιάνι πήρε την ευκαιρία του, δεν είναι εύκολο, θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί.
Δεν ξέρω, δεν πιστεύω να είναι σοβαρό αυτό που έπαθε ο Ολιβέιρα αλλά έκανε μεγάλη προσπάθεια σήμερα και η μεγάλη αποχή του μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες καταστάσεις.
Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, κι εμείς είμαστε, αλλά θα πρέπει να ξυπνήσουμε με άλλο σκεπτικό την επόμενη μέρα».