Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μιλώντας για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, σχολίασε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα πως είμαι εδώ. Είμαι πολύ μεγάλος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και από σήμερα είμαι ο μεγαλύτερος. Ο στόχος μου είναι να έχουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα. Το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι να ξέρεις να παλεύεις. Να προσπερνάς τα εμπόδια που βρίσκεις μπροστά σου».
Όσον αφορά τους στόχους που έχει για τον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας περιόδου, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Το σύνολο των παικτών είναι πολύ καλό. Έχω σε εκτίμηση το ρόστερ του ΠΑΟΚ, κάτι που είχα πει και πέρυσι. Θέλω ταχύτητα και εξυπνάδα στην αξιολόγηση του παιχνιδιού. Ξέρω πως αποτελεί όνειρο για τον καθέναν από εμάς το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω πως θα πάρουμε όλους τους τίτλους, όμως υπόσχομαι πως θα παλέψουμε, θα έχουμε σωστή νοοτροπία και θα παλέψουμε για τους στόχους μας».
Για τον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα του: «Είμαι προπονητής που του αρέσει η ομάδα του να έχει την μπάλα και να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι η ισορροπία. Αν σκοράρεις τρία γκολ χωρίς πλάνο στην άμυνα, θα δεχθείς τέσσερα. Αυτή η ισορροπία εξαρτάται από τη νοοτροπία του καθενός στην ομάδα και από το κίνητρο».