Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έκανε λόγο για μια δύσκολη χρονιά στην οποία η ομάδα του μπορεί ακόμα να πετύχει κάτι σημαντικό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (14/05, 20:00, NOVA Sports Prime) τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κερδίσει τα δυο παιχνίδια που απομένουν προκειμένου να πετύχει κάτι σημαντικό στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για την κατάσταση της ομάδας του: “Η κατάσταση που βρισκόμαστε θα φανεί στο γήπεδο. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως είμαστε καλά, κάναμε καλά παιχνίδια, επέστρεψαν κάποιοι τραυματίες, ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστούν μία δύο μέρες ακόμα. Υπάρχει καλή διάθεση μένει να φανεί αύριο αν αυτό θα επιβεβαιωθεί στο γήπεδο”.

Για το αν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει: “Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να έχω περισσότερα διλήμματα για την ενδεκάδα. Τα προβλήματα των απουσιών μας δίνουν μία ιδέα για το πως θα αγωνιστούμε. Θα παίξουν όσοι είναι έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά. Πάνω κάτω έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το ποιοι θα παίξουν αύριο”.

Για τους δύο “τελικούς” που απομένουν: “Είναι δεδομένη η θέληση μας για νίκη. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας, δεν ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, μετά δεν διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση φτάνοντας κοντά στη μάχη για τον τίτλο. Προφανώς και θέλουμε να κερδίσουμε αύριο για να πετύχουμε το στόχο της τρίτης θέσης. Και από εκεί και πέρα να κερδίσουμε και τον τελικό να κοιτάζουμε πίσω σε αυτή τη δύσκολη σεζόν και να λέμε πώς πετύχαμε κάτι σημαντικό”.