Απόλυτα σίγουρος για την ομάδα του εμφανίστηκε ο Λευτέρης Λύρατζης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας: «Θα τα δίνουμε όλα…»

Την πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό (20/08, 21:45) σχολίασε ο Λευτέρης Λύρατζης, αναφέροντας πως οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο Πρωτάθλημα.

«Έχουμε θετικές σκέψεις για το ντεμπούτο και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μπούμε καλά στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα βίωσε έναν αποκλεισμό που δεν το περιμέναμε αλλά το παρελθόν είναι παρελθόν και εστιάζουμε στο Πρωτάθλημα», σημείωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA.

«Βήμα βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας. Εμείς θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, θα τα δίνουμε όλα και θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς. Έχουμε ως πρώτο αντίπαλο τον Παναιτωλικό τον γνωρίζουμε γιατί παίξαμε πρόσφατα και φιλικό μαζί του και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Τέλος σχολίασε τους δικούς του στόχους: «Να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους».