Για οκτώ μήνες γεμάτους πόνο έκανε λόγο σε μήνυμά του ο Φεντερίκο Μακέντα, υποσχόμενος ότι θα γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ!

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Φεντερίκο Μακέντα, λίγο μετά την εγχείριση που έκανε και η οποία θα τον κρατήσει εκτός υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για τουλάχιστον δύο μήνες.

Με τον Ιταλό επιθετικό να εξιστορεί όλα όσα πέρασε και αφορούσαν τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, να ευχαριστεί όσους τον στήριξαν μέχρι να μπει στο χειρουργείο και να στέλνει μήνυμα ανασύνταξης, με στόχο την επιστροφή του στα γήπεδα στο τέλος της σεζόν!

Αναλυτικά το μήνυμα του Μακέντα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Ήταν οκτώ δύσκολοι μήνες, γεμάτοι πόνο, υπέφερα, ενέσεις και θεραπείες. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ όσο περίμενα. Ένα σπασμένο έξτρα κόκαλο στο πίσω μέρος του αστραγάλου μου, που ονομάζεται os trigonum, ήταν η αιτία.

Παρότι δοκίμασα τα πάντα για να είμαι εντάξει, ο πόνος, ειδικά στο γήπεδο ήταν ανυπόφορος και το να παίζω σε αυτή την κατάσταση ήταν πολύ δύσκολο και απογοητευτικό.

Έτσι το να κάνω εγχείρηση ήταν η μόνη λύση. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή τους και ειδικά τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό. Κοιτάω μπροστά για την αποθεραπεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να επιστρέψω για το τέλος της σεζόν πιο δυνατός από ποτέ!».