Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε ενόψει Λαμίας, και αναφέρθηκε στο διάστημα προετοιμασίας στην διακοπή.

Ο επιθετικός του Άρη στάθηκε στην κακοτυχία που περιτριγυρίζει την ομάδα του, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία (18/10, 19.30) και παράλληλα έστειλε και τη δική του ευχή για τον τραυματία, Μοχανάντ Άλι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς κύλησε αυτή η εβδομάδα της διακοπής:

«Δουλέψαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να δουλέψει η ομάδα τα οποία ήξερε ο προπονητής. Νομίζω πως είμαστε προετοιμασμένοι έχουμε δουλέψει πολλά κομμάτια και πρέπει να πάμε εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να πάρει η ομάδα λίγο ώθηση».

Για το ποιο σημείο δουλέψανε περισσότερο στις προπονήσεις:

«Σίγουρα η ομάδα έχει πολλούς τραυματισμούς ο προπονητής μας δούλεψε σε πολλά κομμάτια τακτικά επικεντρωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και είμαστε νομίζω έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν είναι καλό οι επιστροφές των παικτών από τους τραυματισμούς στην ομάδα:

«Σίγουρα ο κάθε παίκτης μπορεί να βοηθήσει σε μία ομάδα δεν πρέπει να έχει πολλούς τραυματισμούς γιατί δυστυχώς είναι πολλά τα παιχνίδια μας βοήθησε σίγουρα πολύ η διακοπή για να μπορέσουν να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες που παίζουν σε μεγαλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος σίγουρα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα».

Για το τι έχει ο Άρης φέτος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά:

«Εντάξει ήμασταν λίγο άτυχοι στα προηγούμενα παιχνίδια έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί δίναμε πολύ χώρο στον αντίπαλο και μερικές φορές όταν δεν σκοράραμε εμείς το πληρώναμε».

Για το αν το πρόβλημα του Άρη είναι το εύκολο γκολ:

«Εντάξει από ότι βλέπαμε πέρυσι σκοράραμε πιο εύκολα στα παιχνίδια φέτος υπάρχει μια κακοτυχία δεν είναι ότι δεν κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν θέλει η μπάλα να μας κάνει το χατίρι».

Για το πώς περιμένει την δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πάμε σε έναν αντίπαλο ο οποίος θα μας περιμένει πίσω δεν ξέρουμε και τις καιρικές συνθήκες αν θα μας βοηθήσουν πέρυσι είχαμε αντιμετωπίσει τον αντίπαλο εκεί μέσα και ήταν ένας κακός αγωνιστικός χώρος. Ευελπιστώ φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα για να μπορέσουμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την δική του ευχή στον Μοχαμάντ Άλι που είναι ο μεγάλος άτυχος της ομάδας:

«Σίγουρα είναι πολύ λυπητερό αυτό που συνέβη στον συμπαίκτη μου είναι ο χειρότερος τραυματισμός για μένα θέλω να του ευχηθώ ότι καλύτερο να γυρίσει γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο και εντάξει το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μάχεται. Πιστεύω να γυρίσει γρήγορα και να μας βοηθήσει».