Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για την ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν απογοητεύονται και ήδη στοχεύουν στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Ντάνιελ Μαντσίνι μετά τη λήξη του αγώνα:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι, δεν είχαμε τους συνδυασμούς και τις συνεργασίες. Είναι 3 βαθμοί που τους θέλαμε πολύ, όμως δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε και πάμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε εκεί το τρίποντο.

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς πάντα να είσαι στο επίπεδο που θέλεις, αλλά προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το ματς παρότι ήταν πάρα πολύ δύκσολο. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά να κάνουμε την κατάλληλ προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε».

Για το ποια θέση προτιμά περισσότερο, αυτήν του επιθετικού ή αυτήν του δεξιού winger:

«Δεν θα πω ότι προτιμώ κάποια από αυτές τις θέσεις. Τα χαρακτηριστικά μου προσαρμόζονται ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι. Θέλω να είμαι χρήσιμος για το σύνολο και ανάλογα με τον σχηματισμό που θέλουμε να παίξουμε, μπορώ να ανταποκριθώ κάθε φορά όπως πρέπει»