Ο Ντάνιελ Μαντσίνι σε δηλώσεις του στην Cosmote TV, που θα προβληθούν το βράδυ της Κυριακής 19/3, στην εκπομπή Sportshow πριν το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, τόνισε ότι το τριφύλλι έχει δέκα τελικούς μπροστά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Μαντσίνι σε δηλώσεις που θα προβληθούν το βράδυ της Κυριακής 19/3, στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV πριν το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός:

Για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο: «Πιστεύω ότι η ομάδα ήθελε πολύ την πρώτη θέση και δούλεψε πάρα πολύ για να το καταφέρει. Θεωρώ πως ο σύλλογος και οι παίκτες μέχρι σήμερα, έχουμε κάνει όλοι μια εξαιρετική δουλειά και φθάσαμε σε μια θέση που πραγματικά αξίζαμε. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, για ν’ αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στα play off αν και η διαφορά στους βαθμούς δεν είναι πολύ μεγάλη ανάμεσα στις ομάδες. Όμως εμείς θα συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει, για να μπούμε στα play off με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το γεγονός πως πέρυσι με τη φανέλα του Άρη διεκδίκησε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την ευρωπαϊκή έξοδο και φέτος με τη φανέλα των «πρασίνων» διεκδικεί το πρωτάθλημα: «Δόξα τω Θεώ όλο αυτόν τον καιρό έδινα τη μάχη μου για να μπορέσουμε να μπούμε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, τόσο με τον Άρη πριν, όσο και με τον Παναθηναϊκό τώρα, με τη διαφορά ότι τώρα διεκδικώ το πρωτάθλημα. Είναι κάτι το οποίο επιθυμώ και θέλω να δώσω ότι έχω, ώστε αυτό θα δώσει ένα ιστορικό έναυσμά και μια ιστορική σημασία για όλους. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη διαδικασία των πλέι οφ: «Ξέρουμε ότι πρόκειται για δέκα τελικούς και κάθε ένας από αυτούς τους αγώνες θα είναι πολύ δύσκολος. Οπωσδήποτε ο συγκεκριμένος θα είναι ένας καλός αγώνας, ένα καλό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε και να δούμε που βρισκόμαστε. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Όπως είπα και πριν, πρόκειται για δέκα τελικούς και έτσι πρέπει να τους δούμε και να τους αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι».