Ο Άκης Μάντζιος παραχώρησε δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εικόνα του Άρη και την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την έλλειψη ενέργειας από το σερί αγώνων και το αν ο Άρης θα εμφανιστεί πιο φρέσκος:

«Βγάλαμε ένα απαιτητικό δεκαήμερο με τέσσερα παιχνίδια τα οποία όπως γνωρίζουν όλοι, με Λαμία και Γιάννενα σε πολύ δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Σίγουρα αυτό επιβαρύνει την προσπάθεια, δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Ειδικά αυτό που έγινε στα Γιάννενα. Οπότε στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ένταση και την ενέργεια που θέλαμε. Σίγουρα και αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Προσπαθούμε να ξεκουραστεί και να φρεσκαριστεί η ομάδα».

Για το αν αγχώνει τους ποδοσφαιριστές τα δύο παιχνίδια χωρίς νίκη:

«Δεν νομίζω πως θα μας αγχώσει. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε. Η διάθεση μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήρθε μόνο για να μην χάσει. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μένουμε στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί έχουμε πολλά και συνεχόμενα μπροστά μας».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι με πολύ ένταση. Ίσως πάει και στην δύναμη. Θα δούμε και τον αγωνιστικό χώρο. Θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ταυτότητα του με την έλευση του νέου του προπονητή. Σίγουρα έχει βελτιώσει το ανασταλτικό κομμάτι. Θα δώσει δύναμη και βάση στον άξονα. Πρέπει να βρούμε λύσεις για να γίνουμε απειλητικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να έχει ο Αρης:

«Να έχουμε ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια. Την ένταση, το πάθος μας και να βρούμε τις λύσεις ακόμα και σε κλειστές άμυνες. Να αξιοποιήσουμε τις φάσεις μας».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα του Άρη:

«Υπάρχουν και θα τα δούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Σήμερα δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ντεμπούτο του Ιωάννου και αν είναι έτοιμος:

«Αυτός είναι ο στόχος. Να πάρει τις προσαρμογές του. Παιχνίδι με παιχνίδι, θα μας δώσει λύσεις».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη με τον επιθετικό:

«Όχι, αυτά με τους ανθρώπους της διοίκησης».