Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει και κατάφερε να πάρει δίκαια τον βαθμό.

Ο Άρης γύρισε από… την κόλαση κόντρα στον Ατρόμητο και έκανε το 2-0, 2-2, παίζοντας με δέκα παίκτες για περίπου μία ώρα αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη λήξη:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια. Σε καμία στιγμή δε νομίζω ότι ήμασταν χειρότεροι για να χάνουμε. Στην πρώτη φάση του ο Ατρόμητος κέρδιε το πέναλτι, έκανε το γκολ χωρίς ουσιαστικά ο τερματοφύλακας μας να έχει πιάσει τη μπάλα ως τότε. Στην αρχή του δευτέρου μέρους, δεχτήκαμε το 2-0 και έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Η ομάδα, όμως, έδειξε χαρακτήρα. Δείχνουμε ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και συνεχιζουμε τώρα. Ήταν το τρίτο ματς σε επτά ημέρες, είχαμε μόνο δύο ημέρες ξεκούρασης και γι’ αυτό αξίζουν τα παιδιά πολλά συγχαρητήρια».

Για το αν πίστεψε ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0:

«Δεν πιστέψαμε ότι τελείωσε το ματς. Σίγουρα δυσκολεύει, όταν είσαι από το 35′ με δέκα παίκτες, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν το παρατήσαμε, το πιστέψαμε και, έτσι όπως εξελίχθηκε, είναι για εμάς σα νίκη».

Για το ρίσκο που πήρε ανεβάζοντας τις γραμμές με στόχο την επίτευξη της ισοφάρισης:

«Σίγουρα υπήρχε κούραση και το ψυχολογικό μειονέκτημα των τερμάτων. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε όλοι από τον πάγκο την ομάδα, τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

Για το αν το σημερινό αποτέλεσμα βοηθά ψυχολογικά την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα βοηθά, αλλά αυτό είναι διαφορετικό παιχνίδι. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστεί η ομάδα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές. Πρέπει να τις ζεις λίγο και να προχωράς στην επόμενη μέρα. Για εμάς, το σημερινό είναι σα νίκη. Κλείνουμε τρία παιχνίδια σε μια βδομαδα, πρέπει να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε προς το επόμενο παιχνίδι».