Σημαντική νίκη για την ψυχολογία της ομάδας ήταν η σημερινή επί του Ατρομήτου ανέφερε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Ξεκάθαρος ήταν ο Άκης Μάντζιος σε ερώτηση που δέχθηκε για το ρόστερ του Άρη. Ο τεχνικός των κίτρινων επεσήμανε πως ποτέ δεν αμφισβητήθηκε το ρόστερ της ομάδας και υπογράμμισε ότι είναι σημαντική νίκη η σημερινή για την ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στις κάμερες της Nova:

Για την αποτελεσματικότητα που είχε ο Άρης:

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Ξεκινήσαμε καλά βρήκαμε το γκολ και είχαμε τον έλεγχο απέναντι σε μια καλή ομάδα που μπορεί να γίνει καλύτερη. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη. Έχουμε πίεση στο παιχνίδι μας, αλλά κάνανε εξαιρετική προσπάθεια τα παιδιά και πήραμε σημαντικό τρίποντο για την ψυχολογία και για να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό».

Για το ρόστερ:

«Είναι ένα ρόστερ εξαιρετικό, έχουν έρθει εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές να βελτιώσουν το περσινό ρόστερ. Να αποκτήσουμε χημεία και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δεν αμφισβητήθηκε το ρόστερ μας, υπάρχει πίστη για όλα τα παιδιά. Είναι σημαντικό όλοι οι παίκτες να νιώθουν υπολογίσιμοι για την ομάδα».

Για τους αρκετούς τραυματίες και την κατάσταση που έχει να διαχειριστεί:

«Είναι κακή περίοδος για το κομμάτι αυτό. Θα το αξιολογήσουμε. Μαζεύτηκαν πολλοί τραυματίες τελευταία. Θα δούμε πόσο θα μείνουν έξω. Θα προσπαθήσουμε ότι λείπει να το καλύψουμε εκ των έσω».

Για τη σημασία της νίκης αυτής για τον Άρη:

«Μας κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή. Πρέπει να έχουμε ισορροπία σε όλα μας. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δύσκολο, αλλά είναι ακόμη στην αρχή».

Για τον Παράσχο:

Έχω συνεργαστεί μαζί του και ως παίκτης και προπονητικά στον Πανιώνιο. Είναι ένας πολύ καταξιωμένος προπονητής, ένας εξαιρετικός άνθρωπος».