Στο άδειο Καραϊσκάκη απέδωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το άσχημο ξεκίνημα του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο ξεκίνημα να χάνει από τον Παναιτωλικό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το απέδωσε στο άδειο, λόγω της τιμωρίας από το ντέρμπι με το Παναθηναϊκό, Καραϊσκάκη. Τον ικανοποίησε ωστόσο, η άμεση αντίδραση που έφερε και την ανατροπή με 3-1.

«Αυτό που μένει είναι η νίκη γιατί ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε τους αγώνες. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού, χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες όπως ο Μπιανκόν, ο οποίος είχε να παίξει 1.5 χρόνο σε αγώνα υψηλού επιπέδου και χρησιμοποιήσαμε και άλλους παίκτες που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα. Δυσκολευτήκαμε πολύ να μπούμε στο παιχνίδι γιατί όταν βλέπεις το Καραϊσκάκη άδειο, είναι κρίμα, πολύ λυπηρό και δυσάρεστο. Αντιδράσαμε πολύ καλά από το πρώτο ημίχρονο και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Στη συνέχεια δείξαμε καλό πρόσωπο. Είναι μετά από τη διακοπή και με ένα άδειο γήπεδο, ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις λίγες ευκαιρίες (9 τελικές) σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε. «Χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα. Μας έλειπε η ακρίβεια, συμφωνώ ότι δεν είχαμε τον αριθμό των ευκαιριών που συνηθίζουμε να έχουμε. Μας έλειπε η ακρίβεια, χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα με λάθη που δεν χρειαζόταν να κάνουμε, αβίαστα λάθη και αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά με χαμηλή άμυνα αλλά και στο γεγονός ότι το σύστημα τους τους άφηνε ελεύθερους να κερδίζουν τις μπαλιές. Κάναμε αβίαστα λάθη, χάναμε τη δεύτερη μπαλιά και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κυρίως από έλλειψη ακρίβειας στις μπαλιές μας. Ωστόσο η αντίδραση ήταν πολύ καλή, μείναμε πίσω στο σκορ, προηγηθήκαμε 2-1 και το τέλος ήρθε και το τρίτο γκολ, μία πολύ καλή αντίδραση απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε καλά.