Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, πλέκοντας το εγκώμιο της Κρητικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση να δούμε τον Κένι Λαλά, στην ερυθρόλευκη αποστολή.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων εκτίμησε ότι Κένι Λαλά πιθανώς θα είναι στην αποστολή και ξεκαθάρισε ότι ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν αλλάζει τα πλάνα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τα ματς με την Αϊντχόφεν.

“Όπως έχουμε πει ο ΟΦΗ είναι μια από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, πάντα μάς δημιουργεί δυσκολίες. Είναι μια ομάδα προσανατολισμένη, έχει τον ίδιο προπονητή και είναι εξαιρετική. Όλες οι ομάδες όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό διεκδικούν κάτι καλό, γιατί θέλουν να δείξουν πράγματα.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που παίζουν μέσα στην έδρα μας. Αξίζει ο ΟΦΗ το σεβασμό. Γνωρίζουμε τη σημασία του ματς, γνωρίζουμε ότι είναι επικίνδυνο. Με όλο το σεβασμό”, υποστήριξε αρχικά.

Για τον Λαλά και την παρουσία του στην αποστολή: “Ναι, είναι μια πιθανότητα. Είναι πιθανό. Δουλεύει όπως κι ο Σωκράτης. Είναι μια πιθανότητα, θέλουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας διαθέσιμους. Θέλω να κάνουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι την Κυριακή. Θέλουμε να παίξουμε με χαρά. Θέλουμε οι παίκτες μας να παίξουν με κίνητρο”.

Για τον Παπασταθόπουλο, τον τραυματισμό του Αβραάμ και το ματς με την Αϊντχόφεν: “Δεν αλλάζει τίποτα στα πλάνα μας, δεν αλλάζει τίποτα στον προγραμματισμό μας. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει να γίνουν και την κατάλληλη στιγμή. Θα σεβαστούμε απόλυτα την κατάσταση του Σωκράτη και θα γίνουν όλα βάσει του σχεδιασμού που υπήρχε. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να επιταχύνουμε κάποιες διαδικασίες, παρόλο που ο τραυματισμός του Αβραάμ προκαλεί στην ομάδα μας κάποια ανισσοροπία. Θα πρέπει να σεβαστούμε ό,τι συμβαίνει με ψυχραιμία, πρέπει όλοι οι παίκτες να έρθουν και να προσφέρουν στην ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Διαφορετικά θα ήταν έλλειψη σεβασμού”.