Ολυμπιακός και Σάλτσμπουργκ παραμένουν οι μόνες αήττητες ομάδες σε 20 πρωταθλήματα στην Ευρώπη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει ωστόσο -σε δηλώσεις του σε ξένα ΜΜΕ- πως δεν στέκεται στα ρεκόρ…

Στα ΜΜΕ στην Ιβηρική έχει γίνει εκτενές θέμα για το ότι οι Ολυμπιακός και Σάλτσμπουργκ είναι οι μόνες ομάδες σε 20 πρωταθλήματα στην Ευρώπη που είναι αήττητες. Σε ερώτηση για το αήττητο φέτος του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και τις επιδόσεις του συλλόγου ο Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε: «Δεν επικεντρωνόμαστε και δεν κοιτάμε τα ρεκόρ. Είναι το δίχως άλλο και χωρίς αμφιβολία ένα πολύ θετικό στοιχείο και ένδειξη της βελτίωσης και της δουλειάς της ομάδας».

Από εκεί και πέρα υπογράμμισε πως το φετινό πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι οι μεγάλοι μας στόχοι φέτος. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καλό επίπεδο, τα ανάλογα αποτελέσματα και θέλουμε φυσικά να πάρουμε το νταμπλ. Να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και ακόμα πολλή δουλειά. Μπαίνουμε σε μία καθοριστική φάση της σεζόν με καθοριστικά ματς στην Ελλάδα και την Ευρώπη και παιχνίδια μεσοβδόμαδα».