Σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν είναι μια ευκαιρία για εκδίκηση για τον Ολυμπιακό.

Να μην πάρει χαρακτήρα ως ενός παιχνιδιού εκδίκησης το αυριανό με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova επεσήμανε την ανάγκη να μην το δουν οι παίκτες του και κανείς στον Ολυμπιακό ως μια εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

«Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας», υποστήριξε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρολεύκων και πρόσθεσε:

«Εκτός από την περίπτωση του Μανωλά, που παραμένει μη διαθέσιμος, έχουμε ακόμα 24 ώρες για επανεκτίμηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι προφανώς πιο κουρασμένοι από όλους», κατέληξε.