Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal 11, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους τους οποίους ο Ρούμπεν Βινάγκρε απέτυχε στον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 5 Οκτωβρίου 2020 και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που ακολούθησε αποτέλεσε παρελθόν. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έκανε όλες κι όλες τέσσερις συμμετοχές και αποτέλεσε παρελθόν. Ο δανεισμός του από τη Γουλβς διεκόπη και εν συνέχεια παραχωρήθηκε πάλι δανεικός στη Φαμαλικάο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φιλοξενήθηκε στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal 11 και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί ο 22χρονος αριστερός μπακ απέτυχε στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε:

«Πάντα έβλεπα ότι είχε μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες για να είναι ενας εκλεκτός μπακ. Είναι αυτό που ελπίζω. Ο Ρούμπεν έφτασε στην Ελλάδα λίγο αργά. Είχαμε ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα όταν ήρθε, ενώ προερχόταν από τραυματισμό. Ήρθε τραυματίας από τη Γουλβς και από την εθνική ομάδα. Επί δύο μήνες δεν ήταν σε θέση να δουλέψει και τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν προσαρμόστηκε και γι’ αυτό δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά κυρίως λόγω του τραυματισμού του. Όταν στη συνέχεια ήθελε να παίζει, αποφασίσαμε ότι το καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να ακολουθήσει ένα νέο πρότζεκτ».