Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε τη δημιουργία της European Super League, που απασχολεί αποκλειστικά τις τελευταίες ώρες, τονίζοντας πως θα απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα.

Για το θέμα της European Super League, που απασχολεί πολλούς μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, λέγοντας πως και αυτός είναι αντίθετος, διότι αυτή η επανάσταση, όπως την χαρακτήρισε, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα απομακρύνει το ποδόσφαιρο ως λαϊκό άθλημα από τον κόσμο, από τον λαό από τις μικρές χώρες, από τις πιο φτωχές ομάδες και χώρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Νοva:

«Πραγματικά μια μεγάλη βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά είναι κάτι που εδώ και χρόνια υποψιαζόμασταν ότι θα συμβεί και κάποια στιγμή ξέραμε πως θα συμβεί. Είναι μια επανάσταση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο γιατί θα απομακρύνει το ποδόσφαιρο ως λαϊκό άθλημα από τον κόσμο, από τον λαό από τις μικρές χώρες, από τις πιο φτωχές ομάδες και χώρες.

Είναι μια απόδειξη ότι όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα αυτός θα έχει και την καλύτερη ομάδα και ότι πρωταθλήματα που δεν έχουν τόσο πλούσιες ομάδες δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το νέο ποδόσφαιρο. Απομακρύνει, αλλάζει την εικόνα του ποδοσφαίρου, το κάνει τελείως διαφορετικό. Είναι κατά τη γνώμη μου δυσάρεστο. Τα χρήματα δεν μπορούν να είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το όμορφο άθλημα».