Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την επικράτηση επί της ΑΕΚ, όμως στάθηκε περισσότερο στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, εξαπολύοντας επίθεση προς την ΕΠΟ επειδή η ομάδα του θα έχει μία λιγότερη μέρα προπόνησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Νοva:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από τη σοβαρότητα, την ένταση στο παιχνίδι μας, κάναμε πολύ καλή αρχή, πολύ καλά τα πρώτα είκοσι λεπτά. Ήταν πολύ ικανοποιητική η εικόνα και δώσαμε σωστή απάντηση, παρότι δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με πολύ ωραίο αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο παραμονής του Μπρούμα: «Δεν είναι πάντα απόφαση που προκύπτει από αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια. Υπάρχουν και οι συνθήκες οι οικονομικές. Πρέπει να συζητηθούν αυτά».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ: «Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως συνέβη και στα Γιάννενα. Θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό και έχω την αίσθηση ότι όλη η ομάδα το θέλει».

Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι η ρεβάνς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το Κύπελλο θα γίνει μια μέρα μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΣ: «Ακόμα μια φορά τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε, να παίζουν οι αντίπαλοι μας μια μέρα μετά. Οι αρμόδιοι δεν έχουν πάρει τις σωστές αποφάσεις. Για να έχουμε τις ίδιες μέρες προετοιμασίας. Συμβαίνει κάθε χρόνο, το βλέπουμε και δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να το αντιμετωπίσουμε το ματς».

Για την εικονική παρουσία των οπαδών στη φιέστα: «Είναι το μεγαλείο των φιλάθλων και όποτε τους χρειαζόμαστε είναι παρόντες».