Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως έμεινε ευχαριστημένος, χαρακτηρίζοντας πάρα πολύ δύσκολη την αναμέτρηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή αλλά το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δική μου ευθύνη για την εικόνα στο πρώτο ημιχρονο. γιατί όσα είχα σχεδιάσει για την οργάνωση μας τακτικά δεν τα πετύχαμε. Όλη η στρατηγική που είχα στο μυαλό μου και είχα δώσει τις οδηγίες δεν έγινε πράξη. Βάλαμε το γκολ στην καλύτερη μας ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου συζητήσαμε πάρα πολύ, έπρεπε να κυνηγήσουμε την ευκαιρία, ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες, τις εκμεταλλευτήκαμε και τις κυνηγούσαμε ακόμη κλι όταν ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς» τόνισε μεταξύ άλλων.

Για την κοινή παρουσία Ελ Αραμί – Τικίνιο στην 11άδα με 4-4-2: «Θα χρησιμοποιούμε τα συστήματα που δίνουν τη μέγιστη δυναμική στην ομάδα. Δεν δίνουμε πάρα πολύ σημασία στο πιο θα είναι το σύστημα αυτό, προετοιμάζουμε διάφορες λύσεις ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό, η ομάδα να αποκτάει τη μέγιστη δυναμική κάθε στιγμή».

Για την παρουσία του Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και των Εμβιλά, Ελ Αραμπί εν όψει Αϊντραχτ: «Πάντα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου, ο Γκάρι είναι τα πρώτα του παιχνίδια, έχει αρχίσει να δείχνει τι μπορεί να προσφέρει. Ο Εμβιλά είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας μας, ο Ελ Αραμπί είναι ο παντοτινός εκτελεστής μας επομένως είναι πάντα ευχάριστο να έχεις τόσους καλούς παίκτες στη διάθεση σου».