Ο Πορτογάλος τεχνικός στις τηλεοπτικές του δηλώσεις μετά το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ μίλησε και για την πανδημία αλλά και για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι αλήθεια πως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε στην πρώτη θέση. Περιμένουμε και τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας. Ο ρυθμός ήταν χαμηλός σήμερα λόγω του πως είχε την άμυνα της ΑΕΛ. Σήμερα κρατάμε το αποτέλεσμα του αγώνα.»

Την εικόνα συγκεκριμένων παικτών: «Οι Σουντανί, Ανδρούτσος και Μπα θέλουν χρόνο συμμετοχής. Υπήρχαν και άλλοι που έπρεπε να ξεκουραστούν. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με όλους.»

Το μήνυμά του για το 2020: «Το 2020 ήταν πολύ δύσκολη για τον κόσμο και για τον Ολυμπιακό. Επίσης όμως και μία πολύ πετυχημένη χρονιά και από τις πιο πετυχημένες. Παρότι δεν παρουσιάσαμε τόσο ποιοτική εικόνα και έχουμε εξηγήσει τους λόγους και τα προβλήματα. Να ξεπεράσουμε την πανδημία και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Το τέλος της πανδημίας να έρθει γρήγορα και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα.»