Δηλώσεις για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (22/10, 19:30) μίλησε ο Γιώργος Μασούρας.
Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για τη σπουδαιότητα του εν λόγω παιχνιδιού, ενώ πρόσθεσε πως η βενζίνη των ποδοσφαιριστών είναι να αγωνίζονται σε πολλά παιχνίδια, συμπληρώνοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι ηλεκτροκίνητοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ματς. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα και θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους να το κερδίσουμε. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα με σκοπό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλά εμείς, τις αδυναμίες του αντιπάλου για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Νομίζω ότι είναι λίγο σύνθετο όταν μιλάμε για τέτοια παιχνίδια. Χρειάζονται πάρα πολλά. Από την πρώτη στιγμή του αγώνα πρέπει να κερδίζεις βήμα βήμα κάποια πράγματα. Να κερδίζεις μονομαχίες, να παίρνεις ψυχολογία, να καταφέρεις να επιβάλλεις τον ρυθμό σου και στο τέλος θα καταφέρεις να κερδίσεις σε ένα ντέρμπι. Δε μπορείς να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς με μόνο ένα στοιχείο. Για παράδειγμα, προφανώς είναι σημαντική η μαχητικότητα, αλλά δεν κερδίζεις μόνο με αυτή. Χρειάζεται να πάρεις τις μονομαχίες, να επιβάλλεις τον ρυθμό σου και να είσαι σωστός τακτικά μέσα στο γήπεδο.
Μέχρι στιγμής νιώθω καλά. Νομίζω πως για κάθε ποδοσφαιριστή η βενζίνη του είναι τα παιχνίδια. Όσο παίζεις τόσο πιο δυνατός γίνεσαι. Από αυτή την άποψη δεν χρειαζόμαστε βενζίνη. Είμαστε ηλεκτροκίνητοι. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει και θέλω να συνεχίσω με την ίδια ένταση και να μπορώ να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».