Αισιόδοξος για την προσπάθεια του Ολυμπιακού και την κάλυψη της διαφοράς από τον ΠΑΟΚ, είναι ο Γιώργος Μασούρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μασούρα στη Nova:

Πώς είναι η ζωή σου στον Ολυμπιακό; Ήρθες το καλοκαίρι. Πώς έχουν κυλήσει αυτοί οι μήνες σε μία ομάδα με πολύ μεγάλες απαιτήσεις; 
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, όλοι στην ομάδα με αγκάλιασαν. Κατευθείαν με έβαλαν στο κλίμα του Ολυμπιακού. Σίγουρα είναι μία ομάδα με απαιτήσεις. Απλά, όλοι οι παίκτες, όλοι στην ομάδα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι για να καταφέρουμε τους στόχους μας». 

Ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει σε κάθε θέση, θεωρείς πως σε βελτιώνει; 
«Δεν νομίζω πως βελτιώνει μόνο εμένα. Βελτιώνει τον κάθε παίκτη από την ομάδα, γιατί όποια απουσία και να έχουμε στην ομάδα, νομίζω πως η δεύτερη επιλογή είναι ισάξια με την πρώτη». 

Σε προσωπικό επίπεδο, τι στόχο έχεις στη νέα χρονιά; 
«Σε προσωπικό επίπεδο έχω ως στόχο να πάρω κάποιες ευκαιρίες με την ομάδα του Ολυμπιακού. Και από ‘κει και πέρα έχουμε σαν ομάδα, σαν Ολυμπιακός, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο φυσικά γιατί είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει. Και από ‘κει και πέρα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη». 

Τι εικόνα έχετε για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προέρχεται από μία βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Μήπως αυτό το αποτέλεσμα, κάνει πιο επικίνδυνο τον αντίπαλό σας; 
«Σίγουρα δε θα είναι τόσο εύκολο το ματς όσο ήταν στην έδρα μας. Από ‘κει και πέρα νομίζω πως όπως σε κάθε παιχνίδι, έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία. Θα πάμε εκεί και θα φύγουμε με τους τρεις βαθμούς». 

Τι στοιχεία θεωρείς πως θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη; 
«Σίγουρα πρέπει να ξεκινήσουμε στο παιχνίδι όπως στο ματς με τον Λεβαδειακό και ακόμη καλύτερα. Γιατί θεωρώ πως στην έδρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία καλή ομάδα και ανταγωνιστική». 

Απομένουν ακόμη 15 αγώνες. Μπορείτε να αλλάξετε την εις βάρος σας κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας; 
«Νομίζω πως είναι εφικτό να καλυφθεί αυτή διαφορά. Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ. Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο. Θεωρώ πως μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχουμε πάρει το απόλυτο των βαθμών και από ‘κει και πέρα θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε». 

Το ρόστερ με τις πολλές επιλογές είναι η λύση στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού; Γιατί έχετε και στη συνέχεια θα έχετε και υποχρεώσεις στην Ευρώπη. 
«Το να έχει ένας προπονητής τόσες πολλές και καλές επιλογές είναι μία πολύ καλή λύση. Σε κάθε θέση υπάρχουν ισάξιες επιλογές».