Ο Αντόνιο Τσόλακ έφτασε απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, με ιδιωτική πτήση τσάρτερ μάλιστα, για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να οριστικοποιήσει την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ.

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/9) ΠΑΟΚ και Ριέκα, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του πρώτου σκόρερ του Κροατικού πρωταθλήματος (20 γκολ), Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος πήρε το πρώτο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Και τι αεροπλάνο. Με ιδιωτική πτήση τσάρτερ, που έκλεισαν οι «ασπρόμαυροι» προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο, συνοδευόμενος από την σύντροφό του και τους εκπροσώπους του.

Ο Κροάτης επιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και η μεταγραφή του μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την υπογραφή του 4ετους συμβολαίου.

Αφού ο Αντόνιο-Μίρκο Τσόλακ υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο» ο αγώνας δρόμου των «ασπρόμαυρων» θα ολοκληρωθεί με τη δήλωση του 27χρονου επιθετικούς στην ευρωπαϊκή λίστα (το dealine εκπνέει στις 22:00 της Δευτέρας 21/9) για τους αγώνες με την Κρασνοντάρ.