Ο Άκης Μάντζιος τα βρήκε σε όλα με τον Άρη και τον Άρη Καρυπίδη κι έτσι θα συνεχίσει στον σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα αποφασίστηκε αύξηση του μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν, αφού οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα απαιτούν ποσότητα, αλλά και ποιότητα.

Στην πραγματικότητα, είναι κάτι που κέρδισε ο προπονητής του Άρη μέσα από τον τρόπο δουλειάς του αλλά και την αποτελεσματικότητα της ομάδας επί ημερών του. Στο συντριπτικό μέρος της κανονικής διάρκειας, οι «κίτρινοι» ήταν μεταξύ της 1ης και 2ης θέσης, τελικώς κατέληξαν στην 3η θέση με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και επί της ουσίας πραγματοποίησαν την καλύτερη χρονιά των τελευταίων 40 χρόνων. Παρά τις αντιξοότητες που κλήθηκε να διαχειριστεί στη διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα εξασφάλισε με άνεση την έξοδό της στο Conference League, για 3η συνεχόμενη φορά, κάτι που επίσης είχε να πετύχει τέσσερις δεκαετίες.

Πέραν της αγωνιστικής επιτυχίας όμως, είναι προφανές είναι υπάρχει χημεία στη σχέση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιου. Αυτό διαπιστώθηκε στη διάρκεια της χρονιάς και για την ακρίβεια, από τον τρόπο διαχείρισης των όποιων δύσκολων στιγμών προέκυψαν.