Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε στους παίκτες πως δεν θα την… πληρώσει ο Μάσιμο Καρέρα και πως θα είναι ο τελευταίος που θα φύγει, ρίχνοντας την ευθύνη στους παίκτες.

Η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, έγινε χωρίς την παρουσία κανενός άλλου, πλην του ίδιου, των παικτών και του μεταφραστή.

Όπως κι ότι ήταν σε πολύ έντονο ύφος, ενώ είχε κι ένα βασικό μήνυμα, που αφορούσε τον Καρέρα. Το οποίο σήμερα, σκοπό είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να το δώσει στους πάντες στα Σπάτα. Πως ο Ιταλός προπονητής αποκλείεται να είναι το εξιλαστήριο θύμα, αν η σεζόν στραβώσει για τα καλά για την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων στους παίκτες είπε: «Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Στην ΑΕΚ είστε ρε! Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει! Τώρα! Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα! Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν».

Οι παίκτες δεν ήταν οι μόνοι που αντιμετώπισαν τα έντονα παράπονα του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς προηγουμένως είχε μιλήσει με τους υπεύθυνους της ομάδας και είχε φροντίσει κι εκεί με τον δικό του έντονο τρόπο να καταστήσει σαφές πως δεν είναι ευχαριστημένος από πολλά πράγματα γύρω από την ομάδα.