Η πλειοψηφία του περσινού ρόστερ του Ολυμπιακού παραμένει υπό καθεστώς αποχώρησης, την ώρα που οι δανεικοί βρίσκονται στο… μικροσκόπιο του Πέδρο Μαρτίνς.
Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει επιλεχθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, παίρνοντας, όπως όλα δείχνουν, τη θέση του Παναγιώτη Ταχτσίδη που αποχωρεί.
Ο Έλληνας μέσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ και επιστρέφει για να παραμείνει στον Πειραιά.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΙΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ
Ο Μαρτίνς έχει επιλέξει, ακόμα, να στηριχθεί αρκετά στον Πάπε Σισέ τη νέα σεζόν, θέλοντας να τον καθιερώσει στη θέση του δεξιού στόπερ, γι’ αυτό και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Μολέδο.
Ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός κεντρικός αμυντικός και με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον Σισέ να εξελιχθεί στο πλάι του. Ο Μαρτίνς έχει σε εκτίμηση τον Σενεγαλέζο και πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν νέο «Μανωλά» για τους Πειραιώτες, γι’ αυτό και προτιμάει μία μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας.