Η Λάρισα πέρασε από το Περιστέρι με τον «χρυσό» γκολ του Στίφλερ, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα προς την παραμονή της στα σαλόνια της Super League!

Το ματς:

O ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ κακός στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι είχαν αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να αναπτυχθούν κυρίως από τα δεξιά. Το ίδιο επιχειρούσαν (σε πολύ μικρότερο βαθμό) και οι φιλοξενούμενοι με τους Μπέρτο και Γλυνό. Η πλειονότητα των ευκαιριών αφορούσε τον Ατρόμητο, ο οποίος απείλησε με τα σουτ των Νάτσου (15′), Σάλομον (21′) και Γκάλο (38′). Με την μοναδική -πολύ καλή- στιγμή της ΑΕΛ να αποτελεί το σουτ του Ακούνια από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στο 20′.

Πάντως, εκείνοι που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, εν μέρει και κόντρα στη ροή του αγώνα, ήταν οι «βυσσινί» στο 41′. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιακιμόβσκι, ο Ντουρμισάι έπιασε την κεφαλιά, ο Μανδάς απέκρουσε ασταθώς, με τον Στίφλερ να παίρνει το «ριμπάουντ» και να στέλνει την μπάλα με κοντινή προβολή στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει άμεσα. Όμως, στη διπλή ευκαιρία του στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανούσος έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι, για να περάσει άουτ και το σουτ του Αγκάγιεφ σε δεύτερο χρόνο.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τη διπλή ευκαιρία του Μανούσου στο 52′ (σπουδαία επέμβαση του Νάγκι στο πρώτο σουτ του Έλληνα επιθετικού). Εν συνεχεία, οι Περιστεριώτες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν, χωρίς όμως να το κάνουν ορθολογικά και μην έχοντας κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι φόρτωσαν την επίθεσή τους, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή (λόγω του τραυματισμού του Γκράουρ στις καθυστερήσεις), ωστόσο το 0-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.