Ο Λούκας Βιγιαφάνιες και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τις συζητήσεις με σκοπό να βρουν την χρυσή τομή με την Μαζατλάν ενώ υπάρχει σιγουριά ότι η επιστροφή θα υπάρξει, είτε με δανεισμό είτε ως ελεύθερος.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, τον Λούκας Βιγιαφάνιες και την Μαζατλάν για να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές και να επιστρέψει ο Αργεντινός στο «τριφύλλι». Η υπόθεση παρότι έχει μπει στην τελική της ευθεία δεν έχει προκύψει κάτι καινούριο από όσα αναφέραμε στην αρχή της εβδομάδας. Υπάρχει μία πολύπλοκη κατάσταση στο φινάλε της ιστορίας, η οποία καθυστερεί την ολοκλήρωση της επιστροφής.

Είναι μία υπόθεση που θα χρειαστεί χρόνο, ωστόσο, τόσο το «τριφύλλι» όσο ο ποδοσφαιριστής και οι Μεξικανοί θεωρούν πως είναι θέμα χρόνο να επέλθει η οριστική συμφωνία. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε το εξής για ακόμη μία φορά. Ναι μεν όλα δείχνουν την λύση του δανεισμού, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να καταφέρει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος, χαρίζοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό για να υπάρξει happy end στην ιστορία.