Η Θύρα 7 ενημέρωσε πως η διαμαρτυρία κατά των νέων μέτρων στα γήπεδα μεταφέρεται για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, μετά την αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Με ανακοίνωσή της η Θύρα 7 ανέβαλλε τη διαμαρτυρία της, καθώς λόγω covid δε θα γίνει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο έριξε… βέλη προς πάσα κατεύθυνση.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΒΟΛΗ!

Aπο την στιγμή που ο αγώνας της ομάδας μας με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε και επειδή η διαμαρτυρία μας είναι συνυφασμένη με το ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ να μπούμε στο γήπεδο με αυτά τα ΑΔΙΚΑ μέτρα της κυβέρνησης! Η διαμαρτυρία μας αναβάλλεται για το επόμενο παιχνίδι!

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να ΣΤΕΡΕΙΤΕ από τόσες χιλιάδες κόσμο που αγόρασε διάρκειας το δικαίωμα να δει αγώνες της ομάδας του! Το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ΔΕΝ την γλιτώσατε! ΕΜΕΙΣ Ξέρουμε να κρατάμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ για να μας δείτε ΟΠΩΣ πρέπει ΟΤΑΝ πρέπει!

Οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ επιτέλους ΠΑΡΤΕ πίσω τα μέτρα που διαχωρίζουν τους πολίτες σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ μέχρι να νικήσουμε!