Φράν Βέλεθ και Άρης βρίσκονται στην ίδια γραμμή, όσον αναφορά την επέκταση της συνεργασίας του και η επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από την Κίνα αναμένεται να φέρει και τις οριστικές εξελίξεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο Ισπανός ατζέντης του Φραν Βέλεθ, είχε συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας με τον αρχηγό των Κιτρίνων για μία ακόμα σεζόν.

Το τέλος εκείνης της συνάντησης μπορεί να μην έβγαλε οριστικό αποτέλεσμα, εντούτοις οι δύο πλευρές έδειξαν πως έχουν κοινό σημείο επαφής. Από τότε, οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και όλα δείχνουν πως το θέμα οδεύει προς την θετική του ολοκλήρωση.

Ο Βέλεθ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες στους Κίτρινους, στον Αρη είναι ευχαριστημένοι από την προσφορά του και όλα συνηγορούν πως πολύ σύντομα η υπόθεση αυτή θα έχει.. happy end.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται με την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από την Κίνα να προκύψει νέο ραντεβού παρουσία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή για να πέσουν οι υπογραφές.

Με τα τωρινά δεδομένα πολύ δύσκολα να υπάρξει κάποια ανατροπή και έτσι ο Βέλεθ να συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο του Αρη τουλάχιστον μέχρι το 2021.