Ο Γιασίμ Αγιούμπ υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και τις επόμενες ημέρες θα φανεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο Μαροκινός χαφ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές ζήτημα που τον ταλαιπωρεί στον τένοντα πίσω από το γόνατο. Έκανε υπέρηχο που έδειξε μικρή φλεβική θρόμβωση στο συγκεκριμένο σημείο και αναμένονται και ορισμένες ακόμα εξετάσεις.

Από αυτές θα εξαρτηθεί και το ακριβές διάστημα της απουσίας του Αγιούμπ από τη δράση. Από εκεί και πέρα, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησε θεραπεία, κάτι που θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε ακτινογραφία στον αγκώνα μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Κ19, που δεν έδειξε να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σημείο. Μπουζούκης και Πούγγουρας έκαναν αποφόρτιση, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του Σαββάτου έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.