Ξεκάθαρος ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Ολυμπιακό σε συνέντευξή του σε σερβικό μέσο, δηλώνοντας πως αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

«Το ποδόσφαιρο είναι show business, τα πάντα μπορούν να γραφτούν. Κάπου υπάρχει αλήθεια και κάπου όχι. Πάντα σέβομαι το συμβόλαιο που υπογράφω με κάποιον. Είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Η δουλειά του προπονητή είναι απρόβλεπτη. Στην ουσία ανανεώνουμε το συμβόλαιο μετά από κάθε ματς».

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου τόνισε επίσης πως δεν κάνει πλάνα για το μέλλον, σημειώνοντας πως τα χρήματα δεν παίζουν πρωταρχικό ρόλο για τον ίδιο.

«Κάθε προπονητής θέλει να προπονητής θέλει να κοουτσάρει την Εθνική Ομάδα της χώρας του. Προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομαι την επόμενη δουλειά μου. Δεν κάνω πλάνα, δεν ακολουθώ όνειρα. Ακολουθώ το μονοπάτι μου. Είμαι πλούσιος διότι διαθέτω μια θαυμάσια οικογένεια, φίλους και τον πνευματικό μου πατέρα. Βλέπω τα χρήματα μόνο επιφανειακά. Δεν είναι κάτι σημαντικό για μένα. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν αντικαταστήσει ηθικές αξίες με τα λεφτά».