Για το ότι η ομάδα του δεν φοβήθηκε την ΑΕΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αμυντικός του Βόλου Σίμος Μήτογλου.
Ισόπαλο με σκορ 2-2 ήρθε το ματς της ΑΕΚ με το Βόλο, που έγινε στην Ριζούπολη, σε αγώνα για την 13η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο αμυντικός της ομάδας της Μαγνησίας Σίμος Μήτογλου σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» δεν φοβήθηκαν την ΑΕΚ και ότι θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τον στόχος της θεσσαλικής ομάδας που δεν είναι άλλος από την εξάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες για την νίκη. Ειδικά αυτό του Μπαρτόλο. Μπορούσαμε να νικήσουμε. Θέλαμε το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά δυστυχώς αν και κάναμε καλή προσπάθεια δεν τα καταφέραμε.

 

Δουλεύουμε στην επιθετικότητα μέσα στο παιχνίδι. Είναι εντολή του προπονητή μας. Προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται.

Είχαμε μελετήσει την ΑΕΚ και το παιχνίδι της ειδικά στις στημένες μπάλες. Με το διάβασμα κάναμε το καλύτερο και πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν φοβηθήκαμε την ΑΕΚ, παίξαμε στα ίσα το παιχνίδι. Ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και πήραμε τον έλεγχο.

Στόχος είναι η εξάδα για αυτό δουλεύουμε και το πιστεύουμε.».