Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ ο Μίτσελ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (30/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD) για την 10η αγωνιστική της Super League, λίγες μέρες μετά το ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ο Μίτσελ θέλησε να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του. Μάλιστα σε ομιλία του στους παίκτες μετά την αναμέτρηση στη Γερμανία εξέφρασε την περηφάνια του για την προσπάθειά τους και τους τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα.

“Είμαι περήφανος για εσάς και την προσπάθειά σας. Μην να κατεβάζετε το κεφάλι. Δείξατε τι μπορούμε να κάνουμε ως Ολυμπιακός.

Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα και μία κακή ημέρα διότι αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη. Όλα αυτά δεκτά, όμως έχουμε στόχους μπροστά μας. Πάμε τώρα για το πρωτάθλημα. Για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Πιστεύω σε εσάς. Πάμε να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί και να πετύχουμε τους επόμενους στόχους μας. Όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε” τους ανέφερε.