Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου της ΔΕΘ, αναφέρθηκε στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι θα είναι ένα έργο που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη, έκανε αναφορά στη Νέα Τούμπα, τονίζοντας ότι θα είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που αφορούσε το Μετρό και τα υπόλοιπα έργα της Θεσσαλονίκης, η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν η εξής:

«Δείξαμε έμπρακτα δείγματα γραφής για τη Θεσσαλονίκη. Με τις δικαστικές πρόσφυγες το χρονοδιάγραμμα του μετρό είναι σε κάποια αίρεση. Εφόσον δεν δικαιωθούν οι προσφεύγοντες, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να είναι φιλόδοξο αλλά είναι εφικτό. Η λύση που επιλέξαμε για το σταθμό Βενιζέλου είναι μονόδρομος. Ο σταθμός θα είναι υπόδειγμα, ένας σταθμός μουσείο, όταν κατασκευαστεί.

Αλλά είναι η μόνη λύση για να γίνει ο σταθμός. Σε παρά πολλά μέτωπα από όσα εξήγγειλα στην περσινή ΔΕΘ έχουν γίνει σημαντικά βήματα, όπως στο λιμάνι, στην ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ, όπου του χρόνου τέτοια εποχή θα έχει επιλέγει ανάδοχος, όπως έγινε και με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή, δρομολογήσαμε το fly over στην περιφερειακή οδό και προχωρά το μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά, αναβαθμίζεται το αεροδρόμιο, παρά την πανδημία.

Στον ΟΑΣΘ βελτιώνονται τα πράγματα και με την είσοδο των ΚΤΕΛ στις αστικές συγκοινωνίες, αλλά αναγνωρίζω ότι ακόμη είναι δύσκολα τα πράγματα. Και με το ThessIntec επίσης προχωρήσαμε. Δεν είναι και λίγα για ένα χρόνο…»

Προηγούμενο άρθροΤουρκ Τέλεκομ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάικς (pic)
Επόμενο άρθροΓουέστ Μπρομ – Λέστε 0-3: Καλωσόρισμα στην Premier League με… τριάρα!