Ο Άρολντ Μουκουντί, μίλησε για την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να τον φέρει στην ΑΕΚ και για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει απ την Σεντ Ετιέν.

Ο νεοαποκτηθείς στόπερ της Ένωσης αναφέρθηκε στη μεγάλη επιθυμία του Αλμέιδα να τον έχει άμεσα στην ομάδα με τον ίδιο, βέβαια, να πείθεται από την προοπτική της ΑΕΚ.

«Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν, Πραγματοποιούσα κανονικά προπονήσεις, Επέστρεψα μετά από μια προπόνηση και ο ατζέντης μου, Τζον Ίνγκλις με πήρε τηλέφωνο και μου μετέφερε ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ Και ότι με ήθελαν να υπογράψω το συντομότερο δυνατόν», είπε ο Καμερουνέζος στόπερ και πρόσθεσε: «Το συζητήσαμε. Από την αρχή είχα πειστεί. Μου είπε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ με ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί. Πολύ γρήγορα είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση».

Ο Μουκουντί, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Αναφέρθηκε στους στόχους του με την ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να παίξουμε στο Champions League. Αυτά τα δύο πράγματα θέλω να πετύχω σε αυτό το πολύ όμορφο κλαμπ. Από την αρχή ήξερα ότι για να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν και να πάω σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο».