Για το επικείμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αλλά και τον Σίντζι Καγκάβα, μίλησε ο Τόμας Μουργκ.

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ στάθηκε ότι η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις μετουσιώσει σε γκολ, για να φτάσει σε νίκες, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Καγκάβα.

Στις δηλώσεις του στη NOVA, ανέφερε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Όπως είπατε στο πρώτο ημίχρονο ήταν 50-50, εμείς είχαμε καλή απόδοση και ο αντίπαλος είχε κάποιες ευκαιρίες και εμείς είχαμε τις δικές μας και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να πάμε με διαφορετικό αποτέλεσμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε νωρίς το γκολ, ωστόσο η ομάδα αντέδρασε αρκετά καλά, που δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Δυστυχώς δεν πετύχαμε γκολ και το τελικό 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Όταν έχει κάποιες ευκαιρίες και δεν καταφέρνεις να τις κάνεις γκολ , απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους , κάτι τέτοιο συμβαίνει».

Αν αυτό το αποτέλεσμα δημιουργεί πίεση στην ομάδα:

«Σίγουρα η πίεση αυξάνεται από τη στιγμή που κάποιες ομάδες βρίσκονται πάρα πολύ κοντά βαθμολογικά, ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι μπροστά μας έχουμε παιχνίδια, που μπορούν να μας δώσουν βαθμούς , ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, έχουμε αρκετά παιχνίδια που μπορούμε να φέρουμε μόνο νίκες και αυτός είναι ο στόχος».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τις νίκες:

«Να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και που έχουμε δείξει ότι ξέρουμε και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις φάσεις που δημιουργούμε, γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες, αυτές πρέπει να τι κάνουμε γκολ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Καγκάβα:

«Τον ξέρω, έχω δει παιχνίδια του, είναι τεχνικά πολύ καλός, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Χθες έκανε την πρώτη προπόνηση με εμάς και φάνηκε ότι η τεχνική του είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, αγωνίζεται στη θέση «10» και ως εξτρέμ , πάνω κάτω εκεί που αγωνίζομαι κι εγώ, αλλά αυτό με χαροποιεί γιατί είναι ωραίο να υπάρχει συναγωνισμός στην ομάδα κι έτσι βελτιώνονται και οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα».