Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ, σχολίασε σε αυστριακό Μέσο τη μεταγραφή του από τη Ραπίντ Βιέννης στον Δικέφαλο και τις πρώτες αγωνιστικές ημέρες στα «ασπρόμαυρα», έχοντας πετύχει δύο τέρματα σε δύο αναμετρήσεις.

Το ξεκίνημα του Τόμας Μουργκ με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα θετικό, με απόλυτη αποτελεσματικότητα και δύο τέρματα στις δύο αναμετρήσεις όπου αγωνίστηκε.

Οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον της αυστριακής «Kleine Zeitung», η οποία συνομίλησε μαζί του για το νέο του βήμα στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ανέφερε:

«Ενώ ήμασταν η καλύτερη ομάδα, πήραμε δύο ισοπαλίες στα τελευταία δύο παιχνίδια, ένα για το ελληνικό πρωτάθλημα και ένα για το Γιουρόπα Λιγκ, με σκορ 1-1.

Έχω προσαρμοστεί ήδη στην Ελλάδα, τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην οικογένειά μου και στο ποδόσφαιρο. Ο Στέφαν Σβαμπ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον ΠΑΟΚ, περάσαμε πολύ καλά στη Ραπίντι και είμαστε πραγματικά πολύ καλοί φίλοι. Μου έδωσε να καταλάβω πολλά για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων που είχαμε, ακόμα και πριν μάθω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Στη Ραπίντ είχαμε εκφραστεί ανοιχτά πολλές φορές για το ότι θα ήθελα να φύγω από το κλαμπ εάν προέκυπτε μια ικανοποιητική προσφορά. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ είναι λίγο μεγαλύτερος από τη Ραπίντ.

Σίγουρα, δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι γιατί έφυγα. Αλλά δεν πειράζει. Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν, είμαι εγώ και η οικογένειά μου, κανένας άλλος».