Σοβαρή αποδεικνύεται η ζημιά στο χέρι του Γιώργου Τζαβέλλα, που περνά την πόρτα του χειρουργείου το πρωί της Κυριακής (18/9).

Ιδιαίτερα σοβαρή φαίνεται πως είναι η ζημιά που υπέστη ο Γιώργος Τζαβέλλας στα αποδυτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Ο Τζαβέλλας χτύπησε γερά το χέρι του σε τζάμι στο περιθώριο της έντασης που ακολούθησε το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου στο ματς του Αγρινίου. Ετσι, αν και αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως αυτό συνέβη κυρίως για προληπτικούς λόγους, η νεότερη ενημέρωση είναι πως το πρωί της Κυριακής θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υπάρξει επέμβαση.

Θυμίζουμε, πως ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε κατά την ένταση και τον εκνευρισμό που σημάδεψαν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ειδικά στο φινάλε του ημιχρόνου. Η ένταση μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια και σε κάποια στιγμή, ο Τζαβέλλας μπήκε με μεγάλο εκνευρισμό και χτύπησε ένα τζάμι με το χέρι του. Το τζάμι θρυμματίστηκε και ο Τζαβέλλας τραυματίστηκε στο χέρι και από την ΑΕΚ κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.