Για το ερχόμενο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Κονγκολέζο φορ να αναφέρει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως προτιμά να κερδίζει η ομάδα και να μην σκοράρει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακαμπού στην Cosmote TV:

Για το πως αισθανόταν που δεν μπορούσε να βοήθησε την ομάδα του απέναντι στην Καραμπάχ:

«Πραγματικά σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ για να πετύχει τους στόχους. Ωστόσο δεν είμαι στη λίστα για την Ευρώπη και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν παρακολουθώ από την κερκίδα χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε να δουλεύομε όλοι μαζί ως ομάδα για να βοηθάμε όσο μπορούμε».

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ καλά. Εδώ και μια εβδομάδα προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όχι όλοι μαζί, αλλά οι παίκτες που δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα. Πιστεύω πως βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο δεν είναι ατομικό θέμα. Είναι θέμα όλης της ομάδας. Μαζί πρέπει να δουλεύουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν μπορεί να υπολογίσει τον αριθμό των γκολ που μπορεί να πετύχει την φετινή σεζόν:

«Δεν έχω καμία ιδέα, ούτε μπορώ να υπολογίσω κάποιο νούμερο γιατί πολύ απλά δεν σκέφτομαι έτσι. Σίγουρα προτιμώ να κερδίζει η ομάδα και να μην σκοράρω, από το να πετυχαίνω γκολ και να μην κερδίζουμε. Το σημαντικό είναι να έχουμε ομαδικό πνεύμα, να προσπαθούμε όλοι μαζί και όποιος αγωνίζεται να κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. Είμαστε πολλοί ποιοτικοί παίκτες εδώ και από μόνος μου δε θα μπορούσα να πετύχω τίποτα χωρίς τον Ματιέ, τον Γιουσέφ ή τον Χάμες γιατί χωρίς τις πάσες δε μπορεί κάποιος να σκοράρει. Επομένως δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τα γκολ, αλλά η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα».