Ο σταρ της Τράμπζονσπορ, Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο OPEN Sport στο OPEN και παραδέχθηκε πως ζηλεύει τους παίκτες της ΑΕΚ που την επόμενη σεζόν θα παίξουν στην «Αγιά Σοφιά-Opap Arena».

Ο Τάσος Μπακασέτας κάνει πράγματα και θαύματα στην Τουρκία και σε συνέντευξή του στο OPEN Sport στο OPEN μίλησε για την πορεία του ίδιου και της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά απάντησε και σε ερωτήσεις για την ΑΕΚ!

«Είμαι πιο ώριμος και πιο έμπειρος για να διαχειριστώ πράγματα και καταστάσεις απ’ ότι ήμουν στην Ελλάδα», δήλωσε σε συνέντευξή του σ ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας απαντώντας σε ερώτηση για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην Τουρκία.

«Έχει παίξει και η θέση για την απόδοση που έχω», είπε ακόμη ο Έλληνας άσος της Τράμπζονσπορ. Όσο για την τρελή πορεία της ομάδας του στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Μπακασέτας επισήμανε: «Θεωρώ ότι αυτή τη χρονιά όλα είναι ιδανικά. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτά τα δύο στοιχεία μας έχουν δώσει ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα».

«Στην Τουρκία πήρα αγάπη και στήριξη από τον κόσμο στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές. Ήταν φοβερό συναίσθημα, το οποίο ένιωσα από την αρχή», είπε ακόμη ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ.

‘Οσο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ο Έλληνας άσος επισήμανε: «Προέχει τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ και το καλοκαίρι να έρθει μία καλή πρόταση, ώστε και η ομάδα να είναι ευχαριστημένη, να είμαι ευχαριστημένος και εγώ για να δω που είναι το… ταβάνι μου».

«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή πορεία, το καλοκαίρι έγιναν πολύ καλές προσθήκες. Είναι αδύνατο να κάνει κάτι καλό από την πρώτη χρονιά με τόσες προσθήκες, όποιον προπονητή και αν είχε η ομάδα. Χρειάζεται χρόνο», είπε αρχικά για το πώς βλέπει τη φετινή ΑΕΚ.

«Η ομάδα έχει μπει σε ένα καλό πλάνο σε ό,τι αφορά τους παίκτες που έχει, απλά είναι θέμα χρόνου. Πιστεύω ότι τον επόμενο χρόνο η ΑΕΚ μπορεί να κάνει τη διαφορά με τους παίκτες που έχει και τους παίκτες που θα έρθουν», συμπλήρωσε ο Τάσος Μπακασέτας που ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ που κατέκτησε το 2018 το πρωτάθλημα.

Όσο για το αν ζηλεύει τους παίκτες της ΑΕΚ που σύντομα θα μπουν στην «Αγιά Σοφιά- Opap Arena», ο Μπακασέτας είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Επειδή έχω ζήσει την ομάδα και σε πολύ ωραίες στιγμές και σε ένα ΟΑΚΑ γεμάτο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και στο ματς με την Μπενφίκα που η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή, πιστεύω ότι τώρα θα είναι ακόμη καλύτερη. Με την καλή έννοια ναι τους ζηλεύω γιατί θα είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και αξίζει μία ομάδα σαν την ΑΕΚ να έχει το δικό της γήπεδο. Θα μου άρεσε να παίξω, θα ήταν ωραίο συναίσθημα».