Ο Πέτρος Μπακούτσης, μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι οι τρεις βαθμοί για να μείνουν στην κορυφή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Αστέρας είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος αλλά σίγουρα πάμε για τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης: «Σίγουρα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, τον εμπιστευόμαστε πάρα πολύ και πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτό που μας λέει θα κερδίσουμε».

Για το αν το προηγούμενο διάστημα -με το παιχνίδι που αναβλήθηκε- επηρέασε την ομάδα: «Σίγουρα μας επηρέασε άλλα όχι αρνητικά, είχαμε χρόνο να δουλέψουμε σε διάφορα κομμάτια που έπρεπε και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ αυτό το κενό που είχαμε».

Για τους καινούριους παίκτες: «Οι καινούριοι παίκτες που έχουν έρθει έχουνε μεγάλη ποιότητα και οι προηγούμενοι ήτανε πολύ καλοί. Τώρα είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και αυτό φαίνεται καλύτερο».

Για την επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: «Το να μην παίζεις στο σπίτι σου είναι έχει διαφορά. Ανυπομονούμε πολύ να παίξουμε και να δώσουμε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα και να χαρεί ο κόσμος».