Ο Κώστας Μπαλογιάννης μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Βόλο και τόνισε τους στόχους που έχει ο ΟΦΗ στο συγκεκριμένο ματς.

Δηλώσεις στην κάμερα του ΟΦΗ TV έκανε ο Κώστας Μπαλογιάννης.

Ο νεαρός χαφ των Κρητικών μίλησε τόσο, για τον εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ στο Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten, όσο και για το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα του Ηρακλείου.

Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε την πίστη του, ότι σε περίπτωση που οι Κρητικοί κερδίσουν το εν λόγω ματς, αυτό θα τους βοηθήσει εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το διάλειμμα… γιατί έδωσε χρόνο στην ομάδα να δουλέψει περισσότερο. Επίσης να ξαναμπούν οι τραυματίες και να ενταχτούν και πάλι στο κλίμα. Μας έδωσε χρόνο να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και κάποια λάθη που είχαμε κάνει και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τον αγώνα με το Βόλο».

Για το παιχνίδι κόντρα στο Βόλο: «Είναι κάτι ιδιαίτερο το για εμένα το να παίξω κόντρα στο Βόλο. Είναι μια ομάδα που με βοήθησε αρκετά. Από εκεί και πέρα εγώ θέλω να σταθώ μόνο στην ομάδα μου. Πιστεύω ότι με τη δουλειά που κάνουμε, ασχέτως με ότι θα παίξω απέναντι σε μια παλιά ομάδα μου, πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι».

Για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Τόσο καιρό η ομάδα παίζει καλά, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα την αδικεί. Θεωρώ ότι εάν πάρουμε αυτή τη νίκη, θα μας βοηθήσει για την συνέχεια που έρχεται».

Για την αγωνιστική εικόνα του Βόλου: «Από πέρυσι ο Βόλος έδειξε ένα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Το ίδιο συνεχίζει και τώρα. Πιστεύω ότι αυτό που τον βοηθάει είναι η συνοχή που έχει σαν ομάδα. Ότι είναι δεμένοι όλοι μαζί και πιστεύω ότι αυτό είναι που της δίνει και μεγαλύτερο κίνητρο για να προχωρά».

Για το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα…: «Το χρονικό διάστημα που είμαι εδώ νιώθω πολύ καλά. Έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα. Με έχει βοηθήσει η ομάδα πάρα πολύ σε αυτό. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος και θα ανταπεξέλθω στους στόχους της ομάδας»