Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στο πανό που έχει δημιουργηθεί για τον ίδιο γράφοντας ανάρμοστα λόγια από τους οπαδών του Ολυμπιακού που υψώθηκε στην κερκίδα στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Η ανάρτηση του πανό έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις της Ομοσπονδίας και μάλιστα αναμένεται να συζητηθεί και αυτό μεταξύ των άλλων θεμάτων στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πάντως δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, όμως από κύκλους του περιβάλλοντός του κι από συζητήσεις που υπήρξαν μέσα στα γραφεία στο Πάρκου Γουδή σήμερα το πρωί, αυτό που ειπώθηκε χαρακτηριστικά είναι μία αντίδραση που δείχνει ότι ο Τάκης Μπαλτάκος κάθε άλλο παρά πτοήθηκε από το πανό, το οποίο όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αποτροπιασμό ακόμα και στους πιο μετριοπαθείς.

Η συγκεκριμένη αντίδραση του έμπειρου νομικού εκφράστηκε με μία ατάκα που είναι ενδεικτική: “Τέτοιο πανό, από τέτοιους ανθρώπους, είναι ευλογία και παράσημο…”.

Πλέον αναμένουμε για το αν και πώς θα τοποθετηθεί η Ομοσπονδία μετά τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕ.

Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σε ένα ευνομούμενο κράτος, θα υπάρξει υπάρξει αντίδραση από το υφυπουργείο Αθλητισμού, αλλά και από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για το πώς πέρασε το πανό εντός γηπέδου.