Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο νομικός, Τάκης Μπαλτάκος, και μίλησε για την εκδίκαση του CAS για την υπόθεση του ΠΑΟΚ, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάκης Μπαλτάκος όσον αφορά την εκδίκαση του CAS για την υπόθεση του ΠΑΟΚ, σημείωσε ότι το ηθικό κομμάτι είναι πιο σημαντικό από το βαθμολογικό, τονίζοντας ότι πρέπει να φύγει το… στίγμα της πολυϊδιοκτησίας από τον Δικέφαλο.

Όσον αφορά τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, ο Τάκης Μπαλτάκος σημείωσε ότι οι «πράσινοι» μόνο ενωμένοι μπορούν να προχωρήσουν, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν θέλει να ακούει για διπλή ανάπλαση, αφού ο Παναθηναϊκός είναι η Λεωφόρος.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την εκδίκαση του CAS: «Είχα πει από την πρώτη στιγμή πως δεν υπάρχει θέμα Σεπτεμβρίου και όπως είδατε έγινε. Θα πρέπει να κλείσει η σεζόν και να μην υπάρχει εκκρεμότητα, το CAS δεν ήξερε πότε λήγει το πρωτάθλημα αλλά η ΕΠΟ ενημέρωσε και έτσι το CAS αποφάσισε για 6 Ιουλίου.

Σημασία δεν έχει το επικοινωνιακό κομμάτι, παίζει ρόλο τι θα βγάλει η απόφαση. Η προθεσμία του CAS που έδωσε στις ομάδες για να καταθέσουν τα έγγραφα λήγει στις 22 Ιουνίου. Οι πιο πολλές αποφάσεις του CAS είναι ομόφωνες, είναι 3-0. Το ηθικό κομμάτι είναι πιο σημαντικό είναι πιο βαθμολογικό, γιατί η πολυϊδιοκτησία δεν είναι κάτι απλό, πρέπει να φύγει το στίγμα από πάνω του».

Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό: «Στον χώρο του μπάσκετ, είναι κάτι που δεν βοηθάει την ομάδα και να ανακάμψει στην Ευρωλίγκα. Εμένα η άποψή μου είναι συμβιβαστική, όπως λένε και οι οπαδοί μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι εταιρεία και ανήκει σε συγκεκριμένο άνθρωπο. Εννοείται πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Ευρωλίγκα, είναι αυτονόητο αυτό. Για μένα πρέπει να υπάρχει ειρήνη. Εγώ δεν θέλω να ακούω για διπλή ανάπλαση, ο Παναθηναϊκός είναι Λεωφόρος».

Πηγή: Metropolis 95,5