Για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης από την καταγγελία του Ολυμπιακού μίλησε ο νομικός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Όπως ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή τρέχει μια προθεσμία ως τις 21 Ιουνίου. Στις 21 Μαΐου οι εμπλεκόμενες πλευρές πήραν τα δικόγραφα προς μελέτη και στις 21 Ιουνίου πρέπει να απαντήσουμε. Θεωρητικά η κάθε πλευρά μπορεί να ζητήσει παράταση 15 ημερών, όμως ο ΠΑΟΚ δεν θα ζητήσει προθεσμία. Μετά τις 21 Ιουνίου βαδίζουμε για δικάσιμο. Το ποια θα είναι η ημερομηνία δεν το ξέρει κανείς. Θα γίνει κανονικά ακροαματική διαδικασία. Όταν θα γίνει η εκδίκαση, το CAS θα ανακοινώσει και το πότε θα βγει η απόφαση. Κάτι που δυσκολεύει λίγο τα πράγματα, είναι ότι δεν έχουμε σαφή ημερομηνία λήξης του Πρωταθλήματος. Υποθέτουμε ότι είναι η 19η Ιουλίου, όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να βγει η απόφαση πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος, όμως πότε αυτό θα τελειώσει;»

Για το τι θα συμβεί αν η Λίγκα πάει να επικυρώσει τη βαθμολογία χωρίς προηγουμένως να έχει ανακοινωθεί η απόφαση του CAS: «Αυτό είναι το πρόβλημα. Γι’ αυτό και ζητήσαμε από το CAS να ανακοινωθεί η απόφαση πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος και πριν επικυρωθεί η βαθμολογία. Σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργηθεί χάος. Φανταστείτε να έχει επικυρωθεί και μετά το CAS να πει πάρτε πίσω τους βαθμούς».

Για το αν ο Ολυμπιακός ασκεί πιέσεις για να καθυστερήσει η εκδίκαση της υπόθεσης: «Μεθοδεύσεις δεν μπορεί να κάνει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε κανείς. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει ξανά προθεσμία 15 ημερών. Το έκανε ήδη μία φορά, δεν ξέρω αν θα το ξανακάνει. Δε νομίζω, όμως, ότι αφορά πλέον τον Ολυμπιακό να πάει πιο πίσω η υπόθεση».